Čo so starším chlebom?
Starší a stvrdnutý chlieb postriekajte vodou, zabaľte do alobalu a na 10 minút vložte do horúcej rúry (nie mikrovlnky).
Čítať viac...
Starší a stvrdnutý chlieb postriekajte vodou, zabaľte do alobalu a na 10 minút vložte do horúcej rúry (nie mikrovlnky).
Čítať viac...
Ak chcete mať praženicu pekne nadýchanú, tak bielky a žĺtky najskôr dobre rozšľahajte a osoľte až tesne pred dopečením.
Čítať viac...
Ak na piškótové cesto chcete dávať ovocie a želatinu, vždy ho najskôr potrite džemom, aby ovocie či želatina nevsiakli do cesta.
Čítať viac...
Ak chcete mať chutnejšie sušené huby, tak ich nakrájané pred sušením posypte grilovacím korením, hodia sa do guláša.
Čítať viac...
Aj vy sa občas zhrozíte pri pohľade na inkaso? Aj vám sa čelo zarosí pri pohľade na pravidelné vyúčtovanie od dodávateľa elektrickej enegie alebo plynu? Určite
Čítať viac...
Muffiny sú druh pečiva menších rozmerov z biskvitového cesta, ktoré tvarovo pripomínajú malú tortičku, ale nie sú také sladké a nemajú polevu. Toľko z definície
Čítať viac...
Určite ste sa už stretli niekde s názvom keramické nože a taktiež viete ako vyzerajú. Aj televízia často chrlí množstvo reklamy na keramické nože alebo hrnce s
Čítať viac...
Ruku na srdce, kde sa odohráva väčšina vašich kulinárskych pokusov? Kde sa vám prvý raz niečo pripálilo? Kde ste prvýkrát uvarili výborný obed? V kuchyni. Keď
Čítať viac...
Hľadáte kvalitné nože, ktoré vás ohromia nielen svojou životnosťou, zárukou a kvalitou? Internetový e-shop tescoma.sk je pre vás tým pravým miestom, kde nájdete
Čítať viac...